وقتي صحبت از کابينت لاکچري ميشه، هر کدوممون يه سبک و سياق از کابينت در ذهنمون نقش ميبنده. به قول مولانا «هر کسي از ظن خود شد يار من» و البته که قشنگي موضوع به همينه. براي ساخت کابينت لوکس ، از بهترين متريال و يراق ها استفاده ميشه و کار ساخت و اجراي اين سبک را اصولاً گروهي فوق حرفه اي به عهده ميگيرن. براي ساخت کابينت هاي سلطنتي کلاسيک عمدتاً از متريال چوب به عنوان متريال اصلي استفاده ميشه. پس خيلي از کابينت هاي کلاسيک لاکچري، در واقع کابينت چوب و روکش چوب هستند. در ادامه ميخوام 30 مدل کابينت لاکچري 2020 رو با همديگه بررسي کنيم. و کابينت لوکس کلاسيک و کابينت لوکس مدرن را به شما معرفي کنيم. با ما همراه باشيد:
اگه خواهان کابينت لاکچري براي دکور آشپزخانتون هستيد حتماً با اين دو چالش روبرو خواهيد شد. براي ساخت کابينت لاکچري دو چالش اصلي براي خريدار وجود داره که فوقالعاده حائز اهميت است. يکي، در مورد نحوه ساخت و اجراي کابينت لوکس، که اصولاً مشتري اطلاعات کمي راجع به آن داره. و دونستن اين موارد براي داشتن کابينت لاکچري براش اامي است. و ديگري قيمت اين سبک از کابينت است. بررسي اين دو مورد براي سفارش دهنده کابينت به قدري اهميت داره که اگه قبل از خريد، اطلاعاتي در اين باره نداشته باشه. ممکنه ضررهاي غيرقابل برگشتي براش پيش بياد. من در اين مطلب ميخوام اين موضوع را براتون روشن کنم که اگه قصد خريد کابينت لاکچري به سرتون زد ابداً دچار مشکل نشيد.
با انواع کابينت آشپزخانه مدرن آشنا شويد.
کابينت آشپزخانه کلاسيک و سبکهاي مختلف آن را بيشتر بشناسيم.
کابينت پوليشي چيست؟ سبک جديدي از کابينت نئوکلاسيک. که همون پوستهي کلاسيکه بر روي امکانات مدرن.
با همه اين نکاتي که خدمتتون عنوان شد، لازمه که شما يا کابينت ساز باشين يا با يه کابينت ساز حرفه اي تعامل کنين که هم به جرئيات فني و هم به قيمت کابينت لاکچري تسلط داشته باشين و نتونن سرتون کلاه بذارن! اينجاست که نوين کابين به شما معرفي ميشه البته فرقي نداره شما ميتونين از چند کابينت ساز حرفه اي و منصف که خودتون سراغ دارين م بگيرين. هم م فني بگيرين و هم ازشون خواهش کنين محل رو بازديد کنن و متناسب با تصميم و نظر شما، بهترين قيمت رو بهتون ارائه بدن. وقتي از چند نفر که کابينت ساز حرفه اي محسوب ميشن، قيمت کابينت لوکس آشپزخانه تون رو دريافت ميکنين، هيچ هزينه اي پرداخت نميکنين. اما کلي اطلاعات مفيد کسب ميکنين که اين تو تصميم گيريتون کمک شاياني ميکنه.
براي مشاهده ادامه مطلب و عکس هاي کابينت لاکچري کليک کنيد
درباره این سایت